e mail   info@agrarischverzekerd.nl

Partners

in de agrarische sector

Agrarisch Verzekerd

 veel meer dan een verzekeringspakket!

Partners in de agrarische sector

De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan snel en vragen om een voortdurende afstemming van uw bedrijfsvoering. Belangen worden groter en risico’s worden complexer en omvangrijker. 

• Heeft u alles nog in beeld en onder controle?
• Zijn uw risico’s en bezittingen voldoende beschermd?
• Kunt u na schade weer snel aan de slag?

 Allemaal vragen waarmee de partners van Agrarisch Verzekerd u kunnen helpen.

 Agrarisch Verzekerd is een initiatief van Post Risicobeheer, Geertsma en Jacob van der Goot, 3 gespecialiseerde partners in de agrarische sector.

 Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring, kennen wij als geen ander de specifieke risico’s van bedrijven werkzaam in de agrarische sector.

 Denk hierbij aan
Aansprakelijkheid
Brand
Letsel
Ziekte/ongevallen rundvee
Schade aan werkmaterieel
Schade aan gewassen
Gevolgschade door uitval regelapparatuur
Diefstal
Juridische conflicten

 Wij adviseren en begeleiden u graag op een professionele en proactieve wijze, zodat wij samen met u de continuïteit van uw onderneming kunnen waarborgen.

 Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken!

 contact button

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR AGRARISCH VERZEKERD

1 Persoonlijke aandacht
De partners van Agrarisch Verzekerd bouwen bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze uitstekende service.

2 Een ondernemende partner
De partners van Agrarisch Verzekerd zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: Wie samenwerkt met de partners van Agrarisch Verzekerd, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring in de mechanisatiesector kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.


 

Partners

 

Post Risicobeheer met beleid verzekerd

Agrarisch Verzekerd Van der Goot

Agrarisch Verzekerd Geertsma

Over ons

Over Post Risicobeheer

Post Risicobeheer houdt zich bezig met risicoadvisering en risicobeheer voor bedrijven vanuit de kernwaarden vertrouwen, verdiepen en verbinden.
Binnen onze dienstverlening is advies en beheer aan bedrijven, direct en indirect gelieerd aan de agrarische sector, een belangrijke specialisatie.

Of het nu gaat om landbouwmechanisatie, machine- en stallenbouw, metaal- en (installatie)techniek, akkerbouw, veehouderij, (agrarisch) loonwerk, grondverzet of groenvoorziening, stuk voor stuk bedrijven die te maken hebben met specifieke risico’s. Met onze kennis en ervaring kunnen wij deze risico’s optimaal voor u beheren.

Post Risicobeheer is een onafhankelijke specialist die op een betrokken en persoonlijke wijze kan ondersteunen bij het beheren van uw risico’s. Uw (bedrijfs)belangen dienen integer en oprecht behartigd te worden. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan voorop.

Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Dit uit zich door eerlijk en vakkundig advies.
Eerlijk advies omdat we altijd het belang van de klant centraal hebben staan.
Vakkundig advies vanwege het continue bijhouden van onze vakdiploma’s, onze jarenlange ervaring en het volgen van permanente educatie om onze kennis op peil te houden.
 
U merkt pas goed onze toegevoegde waarde als u vanwege een vervelende situatie een schade moet melden. Vanaf de eerste schademelding zetten wij ons voor u in en we zijn pas klaar als de schade naar tevredenheid is afgewikkeld.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening lees dan onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocumenten.
 
Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken!

Contact Post Risicobeheer